Congres: Immunologie in de 21e eeuw

 

Datum Tijd Locatie Kosten
14-06-19 09.30 - 16.30 Antropia, Driebergen € 105,-
ex BTW

Congres
Immunologie in de 21e eeuw
Hoe beschermen we ons tegen de hackers van ons immuunsysteem?

Op vrijdag 14 juni organiseert VitEducatief in opdracht van VitOrtho Voedingssupplementen het congres ‘Immunolgie in de 21e eeuw’.
Het immuunsysteem is een vernuftig verdedigingssysteem dat ons moet beschermen tegen kwaadwillende indringers of ontspoorde lichaamscellen. De huidige tijd stelt het immuunsysteem echter voor andere uitdagingen dan de oertijd. We updaten regelmatig de firewalls op onze computer om virussen en hackers buiten de deur te houden. Maar minstens net zo belangrijk is het om onze eigen afweer in topconditie te houden om ook de nieuwste bedreigingen voor de gezondheid uit te schakelen.

Sprekers

Onze sprekers gaan samen met u dit verdedigingssysteem uitvoerig inspecteren en plaatsen het in een hedendaags daglicht. Maar vooral gaan ze de nieuwste wapenfeiten op het gebied van immunologie met u delen. Deze dag gaat u ongetwijfeld talrijke mogelijkheden bieden om uw therapie-arsenaal te updaten.

Wat staat er op het programma?

Prijs
€ 105,- ex. BTW, maar inclusief koffie, thee, uitgebreide biologische lunch, hapje en drankje na afloop, syllabus en goodiebag.

Accreditatie bij NWP (3 pnt,) NVVM (Register Mesologie 2 pnt.), VVET, NVKH, MBOG (orthomoleculair 4 pnt., algemeen medisch 2 pnt.), KTNO (K10514), BBOW, AVIG en VNT (2 dagdelen algemeen).

<-- Terug naar agenda

Annuleren
U kunt uitsluitend per e-mail annuleren. Bij annulering tot 25 mei 2019 brengen wij € 10,- administratiekosten in rekening. Bij annulering na 25 mei 2019 verlenen wij geen restitutie van deelnamekosten.