Neurotransmitters -
Brug tussen lichaam en geest
Praktische toepassing van de Bravermantest

Data Tijd Locatie Kosten
21-09-21 + 22-09-21 09.30 - 16.30 Van der Valk Hotel Drachten, Drachten* € 115,00 ex BTW

Tweedaagse praktijktraining
Neurotransmitters - Brug tussen lichaam en geest
Praktische toepassing van de Bravermantest

Docent: Casper Beukema

Eeuwenlang hebben verschillende culturen de persoonlijkheid van mensen in kaart gebracht met symbolen. Ze gebruikten hiervoor sterrenbeelden, natuurelementen en dosha’s.
Wat als we al deze symbolen kunnen samenbrengen met de huidige kennis over neurotransmitters, biochemie en voeding? Kunnen we dan in een oogopslag zien welk karaktertype we zijn en welk voedsel we nodig hebben?

Dag 1 - De theorie
De werkingsmechanismen van de verschillende neurotransmitters worden uitgelegd. Persoonlijkheid, gedrag en voeding(sstoffen) komen aan bod. Na deze dag is er een begrijpelijk kader geschapen om vervolgens met de Bravermantest te leren werken.
Ter voorbereiding van deze dag dient de cursist de Bravermantest bij zichzelf af te nemen, alsmede bij vier andere personen (ca. 1,5 uur voorbereiding).

Dag 2 - De praktijk
We gaan non-stop aan de slag met oefenen om de test te interpreteren. Alle uitslagen worden vanuit de groep aangeleverd zodat er herkenbare leermomenten zijn.
Ter voorbereiding van deze dag heeft de cursist de scores van de testen getoetst aan de theoretische kennis van dag 1 (ca. 2 uur voorbereiding).

*: In van der Valk Hotel Drachten vindt deze training op twee achtereenvolgende dagen plaats. Is het handig voor u om daar te overnachten? Vermeld dan bij reserveren 'viteducatief' en u krijgt 10% korting op het verblijf.

Inclusief lunch.

Accreditatie bij KTNO (K11153), VVET, VBAG, LVNT, NVVM, MBOG (4 SBU alg. medisch, 6 SBU orthomoleculair), NWP en VNRT (B punten).

<-- Terug