Schrijven voor uw praktijk

Datum Tijd Locatie Kosten
02-11-18 10:00 - 16:00 VitEducatief, Den Haag 59,95

       
Praktijktraining
Schrijven voor uw praktijk

Docent: Ria Teeuw

Zelf teksten schrijven? Veel zorgverleners vinden het maar wat lastig. Geldt dat ook voor u? U kunt het erbij laten zitten maar het is veel beter om een keer goed de schouders eronder te zetten. Dan vergroot u aanzienlijk uw mogelijkheden om uw praktijk en uzelf goed onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld in de social media, in de krant of op uw website. Met een goed verhaal geef je figuurlijk een dijk van een visitekaartje af.
Wel moeten uw teksten dan prikkelen en solide in elkaar zitten, zodat mensen een afspraak met u willen maken of u gaan aanbevelen. En dat is waar het in deze workshop om draait. Het levert u ideeën op en geeft u een goede basis om verschillende soorten teksten te schrijven die voor u werken. Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een zelfgeschreven, aantrekkelijke tekst en een heleboel schrijfinspiratie.

Na afloop van de workshop:

  • schrijft u gemakkelijker en doelbewuster voor verschillende doeleinden
  • weet u wat een tekst aantrekkelijk maakt
  • kunt u uzelf krachtig ‘neerzetten’
  • bent u op de hoogte van veelgemaakte fouten en hoe u die vermijdt
  • kent u de mogelijkheden om kosteloos reclame voor uzelf te maken
  • weet u hoe u aan ideeën komt
  • krijgt u nog een maand lang online begeleiding als u dat nodig hebt.

Deze workshop sluit goed aan op ‘Breng je praktijk op een slimme manier in een flow’ van najaar 2017. Die ging voornamelijk over neuromarketing en beïnvloedingstechnieken. ‘Schrijven voor je praktijk’ is daarentegen meer gericht op schrijfvaardigheid. De workshops zijn los te volgen.

Inclusief lunch.


Klik hier voor 6 handige schrijftips voor uw praktijk!

<-- Terug naar agenda