Geef je ogen de kost

Karin Hogendoorn en Tanja Stevens
VolZicht, Diemen, 2019
Hardcover, 223 blz, met ill.
Prijs € 47,00 (Ebook € 27,00)
ISBN 9789090309484 (2e druk)
Meer informatie & bestellen

Waarom snakken uw ogen naar voeding?

Als je ogen niet gezond zijn, werkt dat door in je hele leven. Pijn in de ogen, droge ogen, allergieklachten en wazig zien: we worden er chagrijnig en doodmoe van. Druppeltjes van de dokter helpen even, maar de problemen komen vaak snel terug. En ernstiger dan daarvoor. Zware kwalen zoals maculadegeneratie en glaucoom komen steeds meer voor.
Hoe komt het toch dat onze ogen zo zwak zijn? Het antwoord is: omdat ze honger hebben! We lopen bijna allemaal rond met grote tekorten, want we worden massaal verkeerd voorgelicht over wat goede voeding is, aldus ogenexpert Karin Hoogenboom en voedingsdeskundige Tanja Stevens. In hun boek ‘Geef je ogen de kost’ leert u hoe dit precies zit en ontvangt u tips en recepten waarmee u meteen kunt beginnen om de ogen weer goed te voeden.

Karin Hoogenboom is ervaringsdeskundige in het leren zien zonder bril of lenzen. Ze heeft trainingen gevolgd over onder andere de Batesmethode, Eyebody-methode en craniosacraal therapie en heeft zich verdiept in allerlei aspecten van de voeding, zoals de voedingsprincipes van Weston Price.
Sinds 2010 informeert Karin mensen over de VolZicht-methode en begeleidt en ondersteunt hen op weg naar gezonde ogen die goed zien.
De VolZicht-methode leert om op een andere, ontspannen manier goed te zien, zonder bril, lenzen of laseren. De ogen geven wat ze nodig hebben wat betreft voedingsstoffen, rust, natuur en ontgiften van ballast dat het zien in de weg staat.

<-- Terug naar boekenboom