Eetbare schoonheid

Ellen Wagenaar en Annemarie Kok
Uitgeverij Elikser, september 2017
Paperback, 368 blz., met ill.
Prijs € 43,95
ISBN 9789089549679

 

 

Aromatische recepten voor je binnen- en buitenkant

In het zorgvuldig samengestelde boek laten de bevlogen auteurs twee mooie onderwerpen samenkomen: schoonheid en eten. Het verzorgen en voeden van het lichaam, van binnen en van buiten met geurige, 100% natuurlijke huidverzorging (Ellen) en avontuurlijke, smakelijke en pure gerechten (Annemarie). Beiden hebben een diepe passie voor geur en smaak, wat terugkomt in de verrassende en vernieuwende recepten. Hun gezamenlijke missie bij dit boek is inspireren. Met fijne (niet te ingewikkelde) recepten, vele weetjes en tips over de kracht van aromatherapie geïllustreerd met sfeervolle foto’s. Om te laten zien dat er oneindig veel mogelijk is met pure grondstoffen uit de natuur, zowel in de keuken als voor je huid.
Een inspirerend, rijk geïllustreerd receptenboek voor pure verzorging en gezonde voeding, waarbij intens genieten voorop staat.

Over de auteurs
Ellen Wagenaar heeft als missie het verspreiden van haar uitgebreide kennis over aromatherapie, en zo iedereen mee te laten genieten van de weelde van natuurlijke oliën en hydrolaten. Al meer dan 25 jaar is Ellen aromatherapeut en schoonheidsspecialiste, oprichter van Stichting Wellness & Aromatherapie en verzorgt ze workshops, opleidingen en cursussen.
Annemarie Kok doet haar achternaam eer aan. Annemarie is een ware liefhebber van koken en het bedenken van vernieuwende recepten. Als epigenetisch therapeut en voedingsdeskundige heeft zij een voorliefde voor oervoeding. Ze werkt zoveel mogelijk met ingrediënten uit de natuur. Complete voeding voor alle cellen.

<-- Terug naar boekenboom