ONZE OGEN

Ze worden bezongen, ze worden gelaserd, ze worden versierd, ze worden af en toe dichtgeknepen of juist ergens op gericht. Als we wakker zijn, werken ze non stop, maar ze zorgen er ook voor dat we in slaap vallen. Genoeg redenen om alle ogen eens te richten op dit bijzondere zintuig.

VitOrtho Congres
eyeopner

Onze ogen verschaffen onze hersenen, als kleine periscopen, informatie over wat er in onze omgeving gebeurt. Tegelijkertijd zijn het ook de spiegels van onze ziel: ze laten aan anderen zien hoe wij ons voelen en ook waar zich de zwakke plekken in ons lichaam bevinden. Staafjes, kegeltjes, achterste oogkamer, vaatvlies, blinde vlek, nervus opticus, een kleine bloemlezing uit de onderdelen van dit bijzondere en complexe zintuig.

Op ons congres komt een aantal gerenommeerde en boeiende sprekers aan het woord over het oog in al zijn facetten. Een greep uit de inhoud:

  • Welke taal spreken onze ogen?
  • Hoe houden of krijgen we ze weer in goede conditie?
  • Hoe kunnen onze ogen ons helpen om een trauma te verwerken?
  • Wat te doen bij asthenopie?
  • Wat hebben onze ogen te maken met ons bioritme?
  • Wat is de invloed van onze genen op onze ogen?
  • Zijn een bril of lenzen altijd noodzakelijk?

Praktische informatie

Locatie
Cultuur- en congrescentrum Antropia, Driebergen-Zeist + ONLINE

Datum
17 juni 2022

Tijd
10:00 – 16:30 uur

Ons congres is hybride
We hebben besloten om ons congres dit jaar in hybride vorm te laten plaatsvinden. Heel graag verwelkomen wij u persoonlijk in Driebergen. Tussen alle boeiende lezingen door kunt een bezoekje brengen aan de diverse standhouders of even bijpraten met collega’s. Halverwege de dag krijgt u een heerlijke lunch die niet alleen uw maag maar ook uw ogen zal voeden. En na afloop gaat u weer naar huis met een goed gevulde goodiebag ter waarde van € 75,-. Om u alle ruimte te geven, hebben we besloten om het aantal fysieke deelnemers te beperken. Dus wacht niet te lang met aanmelden als u er bij wilt zijn in Antropia.
Eveneens kunt u online deelnemen als dit voor u beter uitkomt. Enkele dagen voor het congres ontvangt u van ons een goodiebox waarin u onder andere de uitgebreide syllabus zult aantreffen.

U kunt er van uitgaan dat wij 17 juni ons uiterste best zullen doen om u allemaal een geslaagde dag te bezorgen op welke wijze u ook deelneemt.

U kunt fysiek aanwezig zijn, maar hebt tevens de mogelijkheid om het congres online bij te wonen.  Twijfelt u over de keuze, neem gerust contact met ons op. U kunt uw keuze te allen tijde wijzigen.

Prijzen
Deelname op locatie: € 125,00 excl. BTW.
Online deelname: € 60,00 excl. BTW.

Bij de prijzen zijn inbegrepen: syllabus, goodiebag, PDF’s van de presentaties, terugkijklink van de congres livestream, deelnamecertificaat voor accreditaties en catering (koffie/thee, lunch, enz.) voor de deelnemers op locatie.

Voor online deelnemers

  • U hoeft niets te downloaden om de livestream te kunnen ontvangen. Ruim van tevoren ontvangt u per e-mail een link van ons om het programma te volgen.
  • Tijdens de livestream kunt u gewoon vragen stellen via de chatfunctie.
  • Tijdens de livestream zijn er momenten ingebouwd om te kunnen monitoren of u ten minste 85% van de tijd het programma heeft gevolgd. Indien dit het geval is, ontvangt u na afloop per e-mail uw deelnamecertificaat.

Accreditatie
Door deel te nemen aan het congres breidt u niet alleen uw kennis uit maar wellicht ook uw benodigde studiepunten.

Accreditatie bij MBOG (5 punten algemeen medisch en 1 punt orthomoleculair), FAGT, NWP (4 punten), NVKH (1 dag ‘overige homeopathie’), AVIG (5 punten praktijkgerichte nascholing) en KTNO (K12410).
Accreditatie in aanvraag bij LVNT, VNRT en NVVM.

Annuleren
U kunt uitsluitend per e-mail annuleren. Bij annulering tot 30 mei 2022 brengen wij € 10,- administratiekosten in rekening. Bij annulering na 30 mei 2022 verlenen wij geen restitutie van deelnamekosten.