Het gezondheidsfundament

Trudy Vlot
Uitgeverij Sequana, november 2016
Hardcover, 278 blz.
Prijs € 22,50
ISBN 9789082628807

 

 

Gezond door leefstijlinterventies, ‘forward to basics’

“Mensen hebben het te druk, veel te druk zelfs en zien door de bomen het bos niet meer. De mens van nu maakt zo’n 30.000 keuzes per dag en leeft niet, maar wordt geleefd. Dan is het moeilijk nog voeling te houden met wat je nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn. Je ontdekt pas dat het mis is, als het te laat is. Dat begint met vage klachten, maar ontaardt soms in heel nare gezondheidsproblemen, denk aan een sluipmoordenaar als diabetes. Met de bewustwording rondom leefstijlinterventies streef ik ernaar die problemen te voorkomen. En waar mogelijk, als er reeds klachten zijn ontstaan, met leefstijlaanpassingen aan te pakken. Ik wil de lezer inzicht bieden in de eigen leefstijlkeuzes die je iedere dag opnieuw maakt, en hoe je die positief kunt beïnvloeden.”
Natuurlijk integraal leefstijlarts Trudy Vlot is een gepassioneerd spreker en arts-coach. Ze is afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Utrecht en heeft zich daarna gespecialiseerd in Natuurlijke Integrale Leefstijl Geneeskunde. Hierin combineert ze visies uit de westerse en oosterse geneeskunde met wetenschappelijke achtergronden.
‘Het Gezondheidsfundament’ is een inspirerend, doeltreffend en erg leerzaam boek voor het welzijn van uw gezondheid, met een werkelijk uniek inzicht. Terug naar de basis met de kennis van nu, op een natuurlijke wijze. Het is een lees-, herlees- en ‘doe’boek. Ondanks de vele knowhow in het boek leest het ‘makkelijk weg’ door de persoonlijke touch.

Voorkomen is écht beter dan genezen.

<-- Terug naar boekenboom