In balans door gezonde voeding

Birgit de Heij
Uitgeverij Merweboek, april 2019
Paperback
Prijs € 9,90
ISBN 9789057872013

Orthomoleculaire dagelijkse voeding

“Nog steeds ben ik iedere dag blij dat ik van alles kan doen zonder lichamelijke klachten. Is dat zo bijzonder? Voor mij wel, daar rond mijn veertigste mijn gezondheid allerberoerdst was. Alles kostte energie en deed pijn, ik was chronisch vermoeid en had vele klachten. Gelukkig kwam de orthomoleculaire voedingsleer op mijn pad. Vanaf de eerste dag dat ik hiermee in aanraking kwam, was ik overtuigd dat een dergelijke voedingsleer mijn gezondheid ten goede zou komen.
Nu, ruim vijftien jaar later, is mijn gezondheid nog steeds heel goed. Inmiddels heb ik voor de CIVAS twee cursussen over de orthomoleculaire dagelijkse voeding geschreven en heb ik vier boeken op mijn naam staan.
In dit nieuwe boek vertel ik in de inleiding hoe ik in dit vakgebied ben gerold en daarna volgt een stuk met praktische tips. En uiteraard met recepten, zoals ook in mijn eerdere boeken. Deze keer zijn het recepten die zijn ontstaan voor en met cursisten uit ons orthomoleculaire centrum in Zeeland.”
Birgit de Heij

<-- Terug naar boekenboom