Leef je zelf

Ria Teeuw
Uitgeverij Hajefa, november 2016
Paperback, 104 blz.
Prijs € 13,50
ISBN 9789463310017

 

 

Activeer je innerlijke kracht

We willen allemaal gelukkig zijn en een zinvol leven leiden. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het blijkbaar niet. Want in het dagelijks leven besteden we meer tijd aan wat we niet willen dan aan wat we wél graag doen. Hoewel we vrijheid belangrijk vinden, draait het meestal om ‘moeten’. Er is heel veel waarvan we overtuigd zijn dat we ons ermee bezig ‘moeten’ houden. En dan gaat het niet alleen om werk, maar ook om wat anderen van ons verwachten. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave om dit patroon te doorbreken.
Toch is het mogelijk. We zijn namelijk toegerust met een uniek pakket talenten en eigenschappen waarmee we ons doel wel degelijk kunnen bereiken. En als je daarmee aan de slag gaat, creëer je nieuwe kansen. Door die met beide handen aan te pakken, maak je je leven bijzonder. Hoewel elke levensweg persoonlijk en uniek is, kunnen de ervaringen van anderen je inspireren en dit boek geeft daar verschillende voorbeelden van.
Hoewel ‘Leef je Zelf’ is gericht op een breed publiek, is het bij uitstek ook geschikt voor de complementaire praktijk. Het sluit goed aan op de holistische manier van denken en omgaan met cliënten. Velen van hen bevinden zich in een bewustwordingsproces en staan ervoor open om hun klachten als belangrijke signalen te zien en daar op een ‘natuurlijke’ manier mee om te gaan. Dit boek is een handig middel om je adviezen aan de cliënt te versterken.

Ria Teeuw is tekstschrijver en copywriter. Ze is onder andere opgeleid als orthomoleculair en craniosacraal therapeut. Ze voerde van 2000 tot 2015 een zelfstandige natuurgeneeskunde praktijk. In 2011 verscheen haar eerste boek: ‘Therapeut in de Praktijk’. Ondertussen verdiepte ze zich in spiritualiteit en psychologie en groeiden haar inzichten over de essentie van het menselijk bestaan en haar eigen levenspad.

<-- Terug naar boekenboom