Tinnitus

Tinnitus

Data Tijd Locatie Kosten ex BTW
20-04-23 13.30 - 16.30 Online € 29,50
(inschrijving gesloten)
 
23-11-23 13.30 - 16.30 Online € 29,50

Aanmelden

 

online studiemiddag

Tinnitus

Docent: Monique van Poorten

Tinnitus ofwel oorsuizen neemt steeds meer toe. Ongeveer 10-15% van de mensen heeft last van oorsuizen. Zij kunnen dit op verschillende manieren ervaren. Experts voorzien een vloedgolf aan nieuwe tinnituspatiënten en met name het aantal jongeren dat met oorsuisproblemen kampt, zal volgens verwachting snel toenemen.

Monique van Poorten zal de middag beginnen met een korte inleiding over de anatomie van gehoor en de gehoorzenuwen. Daarna zal zij uitgebreid ingaan op 'tinnitus': wat is het precies ? Wat zijn de mogelijke oorzaken en welke gevolgen zijn er, zeker op de langere termijn? Monique zal de middag besluiten met een gedegen, heldere en praktische uitleg over de therapiemogelijkheden, bekeken vanuit verschillende invalshoeken.

Kennisniveau:

  • voor deze training is algemene kennis als zorgprofessional vereist
  • deze training is op HBO-denkniveau

Na deze training:

  • begrijpt u de anatomie van het gehoor/gehoorzenuw
  • weet u wat tinnitus is, wat de gevolgen en de oorzaken zijn
  • weet u welke interventies er mogelijk zijn (orthomoleculair, kPNI, overig)

Terugkijken en deelnamecertificaat
Deze training is online terug te kijken via een terugkijklink. De terugkijklink mailen we in de dagen na de training en is tot 30 dagen na de training beschikbaar. Door het beantwoorden van de controlevragen, die gedurende de training worden gesteld door de docent, en deze terug te koppelen aan info@viteducatief.nl ontvangt u een deelnamecertificaat. U ontvangt het deelnamecertificaat nadat de terugkijklink gesloten is, dus na 30 dagen.

Accreditatie bij MBOG (3 SBU), NWP (2 pnt.) en KTNO (12709).

 

< Terug