Allergie, behandeling voorbij de darm

Allergie, behandeling voorbij de darm

Data Tijd Locatie Kosten ex BTW
09-02-23 09.30 - 16.30 Online € 47,50 

Aanmelden

 

online praktijktraining

Allergie, behandeling voorbij de darm

Docent: Monique van Poorten

Allergieën komen vandaag de dag vaker en heftiger voor. Van oudsher is de darm de ingang om orthomoleculair gezien verbetering te brengen, maar helaas is dat niet altijd toereikend of komt het daarna weer terug.

Monique van Poorten behandelt vele mensen met allergische klachten en combineert diverse methoden om het juiste resultaat te leveren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten in welke allergiegroep een allergie valt, zodat u weet welke methode u kan inzetten.

Tijdens deze praktische dag zullen de diverse soorten allergiegroepen aan bod komen en de daarbij mogelijke behandelingsmethoden toegelicht worden. Ook zal er speciale aandacht gegeven worden aan kinderen en volwassenen die de EPI-pen gebruiken.

Kennisniveau:

  • voor deze training is orthomoleculaire basiskennis vereist
  • deze training is op HBO-denkniveau

Na deze training:

  • weet u waarom allergieën ontstaan
  • kent u de drie belangrijkste allergiegroepen (voedsel, inhalatie en ‘chemisch’)
  • kent u het verschil in behandeling van de drie allergiegroepen
  • weet u welke therapiemogelijkheden er zijn en in welke situatie deze toe te passen
  • weet u hoe kinderen en volwassenen die de EPI pen gebruiken ondersteund kunnen worden

Terugkijken en deelnamecertificaat
Deze training is online terug te kijken via een terugkijklink. De terugkijklink mailen we na de training en blijft 30 dagen beschikbaar. Door het beantwoorden van de controlevragen, die gedurende de training worden gesteld door de docent, en deze terug te koppelen aan info@viteducatief.nl ontvangt u een deelnamecertificaat. U ontvangt het deelnamecertificaat nadat de terugkijklink gesloten is.

Accreditatie bij NWP (Licentie Natuurgeneeskunde/Orthomoleculair PNI 4 punten per dag; overige licenties 4 punten vakoverschrijdend), KTNO (K11798) en MBOG (5 SBU alg. medisch, 2 SBU orthomoleculair).

 

< Terug