Overgang en/of burn-out

Overgang en/of burn-out

Datum Tijd Locatie Kosten ex BTW

 

Inschrijving gesloten

online praktijktraining

Overgang en/of burn-out

Docent: José Buik

De overgang is een natuurlijke levensfase waarbij een vrouw van een vruchtbare periode naar een onvruchtbare periode gaat. Dit proces verloopt in verschillende stadia en gaat gepaard met hormonale schommelingen. Veel vrouwen hebben last van specifieke overgangsklachten die soms jarenlang kunnen aanhouden.

José Buik zal in het eerste gedeelte van deze scholing ingaan op de fysiologie van de overgang, de verschillende stadia en klachten. Evenals de mogelijke interventies. In het tweede gedeelte gaat José in op het verband tussen overgang, stress en burn-out. Sommige klachten kunnen zowel bij de overgang voorkomen als bij een burn-out. Voor een adequate behandeling is het zaak toch het onderscheid te kunnen maken. Casuïstiek is een onderdeel van de lesstof.

Kennisniveau

  • deze training is op HBO-denkniveau en geschikt voor de gezondheidsprofessional

Na deze training:

  • begrijpt u de fysiologie van de overgang en de mogelijke samenhang met stress en een burn-out
  • weet u welke klachten gepaard gaan met de overgang en welke adviezen u kunt geven
  • weet u hoe complementaire therapie ingezet kan worden

Terugkijken en deelnamecertificaat
Deze training is online terug te kijken via een terugkijklink. De terugkijklink mailen we na de training en blijft 30 dagen beschikbaar. Door het beantwoorden van de controlevragen, die gedurende de training worden gesteld door de docent, en deze terug te koppelen aan info@viteducatief.nl ontvangt u een deelnamecertificaat. U ontvangt het deelnamecertificaat nadat de terugkijklink gesloten is.

Accreditatie bij MBOG (6 SBU's: 3 medisch/ 3 orthomoleculair) , NWP (4 pnt) en KTNO (K12768).

 

< Terug