Detoxificatie

Detoxificatie

Datum Tijd Locatie Kosten ex BTW
10-12-24 13.30-16:30 Online € 45,00

Aanmelden

Nieuw

online studiemiddag

Detoxificatie

Docent: Evert Berkelaar

Veel ziektes die wij gedurende ons leven ontwikkelen en die zich op latere leeftijd manifesteren zijn het gevolg van de opeenstapeling van toxines. Om gezond oud te worden is het van essentieel belang om dit juist te voorkomen. Een gezond detoxificatiesysteem is daarbij van cruciaal belang.

Evert Berkelaar zal tijdens de studiemiddag Detoxificatie o.a. meer vertellen over vrije radicalen en antioxidanten, de relatie met hart- en vaatziekten, de relatie met maculadegeneratie en waarom je beter met verschillende antioxidanten kunt werken dan met slechts één. Verder gaat hij in op leverdetoxificatie en de verschillende fasen: transformatie, conjugatie en transport. Ook benoemt hij de rol van leefstijl en voeding en het inzetten van enkele krachtige stoffen die van belang kunnen zijn.

Kennisniveau

  • voor deze training is orthomoleculaire basiskennis vereist
  • deze training is op HBO-denkniveau

Na deze training:

  • kent u de rol van vrije radicalen en antioxidanten
  • weet u wat de relatie is van vrije radicalen en antioxidanten met een aantal ziektebeelden
  • kent u de verschillende fasen van leverdetoxificatie

Terugkijken en deelnamecertificaat
Deze training is online terug te kijken via een terugkijklink. De terugkijklink mailen we na de training en blijft 30 dagen beschikbaar. Door het beantwoorden van de controlevragen, die gedurende de training worden gesteld door de docent, en deze terug te koppelen aan info@viteducatief.nl ontvangt u een deelnamecertificaat.

Accreditatie bij MBOG (3 SBU's waarvan 2 medisch/1 orthomoleculair), NWP (2pnt.) en KTNO (13232).

 

< Terug