Vergroot het succes van je praktijk

Tweedaagse 'intensive' Vergroot het succes van je praktijk

Datum Tijd Locatie Kosten ex BTW
Dag 1: 13-01-24 9:30 - 16:30 Amershof, Amersfoort € 195
Dag 2: 03-02-24 9:30 - 16:30 Amershof, Amersfoort

Aanmelden

Let op: Bij het aanmelden kiest u voor dag 1. Uw inschrijving is dan voor beide dagen.

Bekijk het promo-filmpje van Yvonne en Ria

Nieuw

tweedaagse ‘intensive’ voor ambitieuze therapeuten

Vergroot het succes van je praktijk

Docenten: Ria Teeuw en Yvonne Schreurs

Hoe zorg je ervoor dat mensen jou kiezen als therapeut? Hoe profileer je jezelf op internet? Dat zijn belangrijke vragen als je een praktijk start of te weinig cliënten hebt. Want als je je vakinhoudelijke studies in de complementaire geneeskunde succesvol hebt afgerond, moet je je nog wel als ondernemer op de ‘markt’ begeven. Dat vraagt geheel andere competenties.

En durf. Zoals jezelf presenteren aan de buitenwereld. Want daar bevinden zich mensen die veel baat zouden hebben bij jouw therapie. Maar dan moeten ze wel weten wat jij te bieden hebt. Voor ze daadwerkelijk een afspraak met je maken, speelt de manier waarop jij jezelf voor het voetlicht brengt een grote rol. Zo is het belangrijk dat je uitstraalt dat je een professional bent, liefst bij de eerste indruk die iemand van je krijgt.

Dat is precies waarvoor deze tweedaagse ‘intensive’ is bedoeld, als workshop communicatie voor zorgprofessionals in het complementaire werkveld. Waarbij maar liefst twee ervaren professionals uit het marketing- en schrijversvak hun kennis met je zullen delen.

Leer hoe je
doelbewust, doelgericht en doeltreffend
je potentiële cliënten bereikt

Tijdens de workshop leer je onder andere hoe je jezelf als zorgprofessional onderscheidt, hoe je een effectief plan opzet en hoe je je eigen, volle potentieel aanspreekt. Ook krijg je inzicht in hoe mensen onbewust positief of negatief reageren op wat jij communiceert en hoe ze vervolgens kiezen. Maar ook wat hen daadwerkelijk over de streep trekt om een afspraak met je te maken.

Intensief is het beslist, want in korte tijd krijg je veel kennis aangereikt en ga je daarmee aan de slag. De thuisopdrachten kosten wat tijd en concentratie, maar zijn wel boeiend. Bovendien kun je ze direct toepassen voor je wervingsdoeleinden. Ben jij gemotiveerd om alles uit dit programma te halen? Geef je dan snel op, want er is slechts plaats voor 25 deelnemers.

Kennisniveau
Deze workshop is ontwikkeld voor:

  • professionals in de complementaire geneeskunde die in korte tijd hun praktijk een boost willen geven en hun grenzen op dit vlak willen verleggen
  • startende therapeuten
  • therapeuten die meer willen weten van effectieve communicatie

Na deze training:

  • voel je je veel zelfverzekerder om je te presenteren aan je doelgroep
  • weet je welke (gratis) middelen je kan inzetten om die te bereiken
  • weet je hoe je een overtuigende tekst schrijft en hoe je aan ideeën daarvoor komt
  • ken je (meer) mogelijkheden van social media
  • weet je wat cross mediale communicatie is en hoe je dat kunt toepassen
  • heb je inspiratie om van jezelf een ‘sterk merk’ te maken
  • en nog veel meer


Accreditatie bij NWP en MBOG (20 SBU's overig/medisch) en KTNO (K13195).

 

< Terug