Educatieprogramma

Kleinschalige bijeenkomsten, ongedwongen sfeer, bekwame docenten, accreditatie bij beroepsverenigingen

Het hele jaar door heeft VitEducatief een gevarieerd aanbod van na- en bijscholingen. Wij werken samen met vakbekwame docenten die ieder, vanuit hun eigen vakgebied, hun kennis en ervaringen met u delen. Een geprinte syllabus is een standaard onderdeel van het lespakket. Vanaf 2020 bieden we ook een 4-daagse cursus en een 8-daagse opleiding aan voor verschillende doelgroepen die één ding gemeen hebben: grote interesse in voeding en leefstijl en de invloed hiervan op onze gezondheid.
U kunt aan onze educatieve bijeenkomsten deelnemen in ons kantoor in Den Haag, en ook op diverse andere locaties in het land. Zo bespaart u niet alleen reistijd maar ook reiskosten.
Een gezonde lunch, eventueel aangepast op uw dieetwensen, is een vast onderdeel van iedere lesdag en biedt u de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer informatie uit te wisselen met uw medecursisten. Natuurlijk zijn onze workshops en seminars geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen en na afloop van een bijeenkomst ontvangt u een deelname certificaat.

Wij geloven dat enthousiaste docenten, kleine groepen en een ongedwongen sfeer hét recept zijn voor een succesvol leermoment.

Kiest u voor een gezonde dosis kennis?

Bekijk dan onze Agendapagina. Hier vindt u een compleet overzicht van onze opleidingen, seminars, praktijktrainingen en congressen. Aanmelden kunt u gemakkelijk en snel met het digitale aanmeldingsformulier.

Download hier onze opleidingenbrochure (PDF).